Για να κάνουμε καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies. Πατώντας το κουμπί "ΑΠΟΔΟΧΗ" αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας. Περισσότερα

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές/ αλλαγές 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, εξαιρουμένων των εσωρούχων και μαγιό για λόγους υγιεινής, εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής τους από τα καταστήματά ή πρώτης προσπάθειας παράδοσης από τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε. 
 
Τα επιστραφέντα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να φέρουν όλα τα καρτελάκια του κατασκευαστή, την συσκευασία του κουτιού αχρησιμοποίητη (για τα παπούτσια) καθώς και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ όπου αυτά προσφέρονται, πχ επιπλέον κορδόνια. 
 
Στην περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή μέρους ή όλης της παραγγελίας σας θα πρέπει να στείλετε ενημερωτικό email στο info@traxx.gr ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο (+30) 2241075215 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 π.μ. έως 6:00 μμ. Τα επιστραφέντα προϊόντα αποστέλλονται στο κατάστημα μας : Νικολάου Πλαστήρα 11, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΩΝ με ACS COURIER και χρέωση παραλήπτη. 

Η πρώτη αλλαγή προϊόντος είναι πάντα δωρεάν (δεν χρεώνονται τα μεταφορικά έξοδα) 
Μόνο σε περίπτωση επιθυμίας επιστροφής χρημάτων θα παρακρατηθουν τα έξοδα αποστολής και επιστροφής από το επιστραφέν ποσό που αντιστοιχούν σε6.90 ευρώ.

 
 
Όλες οι επιστροφές ελέγχονται και εντός 7-10 ημερών επιστρέφεται στον καταναλωτή η αξία των προϊόντων με αντίστοιχο τρόπο σχετικά με αυτόν που επιλέχτηκε για την πληρωμή. Στην περίπτωση της πληρωμής με αντικαταβολή η πίστωση μπορεί να γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό του αγοραστή. Δεν επιστρέφονται πιθανά έξοδα μεταφορικών, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων. Στην περίπτωση που η επιστροφή προϊόντος αφορά αντικείμενο/α που στάλθηκαν χωρίς κόστος μεταφορικών λόγω συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 70 ευρώ και ζητηθεί η επιστροφή χρημάτων τότε το επιστραφέν ποσό ισούται με την αξία του/των προϊόντος/ων που αγοράστηκαν μείον 6.90 ευρώ.